OxyGeneo+:

Jedná se o moderní kompletní ošetření pleti a dekoltu přístrojovou technologií OxyGeneo+ od Izraelské firmy Pollogen.

Nahrazuje klasické kosmetické ošetření s opakováním po měsíci.

Obsahuje: Tripolární radiofrekvenci, hloubkové čištění pleti pomocí kapslí s aktivními látkami OxyPods, depilace obličeje, relaxační masáž masážní hlavicí s aktivním sérem, závěrečnou péči.

Jak funguje Tripolární radiofrekvence?

Patentovaná TriPollar technologie násobí efekty předchozích technologií využitím systému ovládání toku energie mezi třemi aktivními elektrodami. Rychlou změnou polarity jednotlivých elektrod dochází k soustředění velkého množství energie v hlubokých vrstvách pleti. Tato patentovaná metoda dosahuje viditelných klinických výsledků ve struktuře pleti již od první aplikace. Využití TriPollar radiofrekvence je celoroční a naprosto bezpečná pro všechny druhy i fototypy pleti. Výsledkem je pevnější pleť s redukovanými vráskami a linkami.

Jak fungují čistící OxyPods kapsle?

Spolu se speciálním sérem vzniká Bohrův efekt, který byl objeven Christianem Bohrem v roce 1904. Principem Bohrova efektu je zvýšení koncentrace CO2 na pleti a dochází ke zvýšení obsahu kyslíku (O2) uvnitř pleti. Dochází k přirozenému maximálnímu okysličení pleti. Okysličování pokožky je prospěšné ve všech anti-age a obnovujících postupech ošetření pleti. Občas může klient cítit lehké štipkání, které trvá jen pár minut. Vyčistí póry a obnoví vrchní vrstvu pokožky.

Co obsahuje závěrečná část ošetření?

Po radiofrekvenci, čištění OxyPods a případné depilaci následuje masáž pomocí séra s aktivními látkami a masážní hlavice. Sérum se do pleti krásně zapracuje a klient cítí uvolnění a osvěžení pleti. Poté aplikuji závěrečné  krémy s SPF. 

Všechny produkty v tomto ošetření jsou originální od firmy Pollogen.

 

Laserová terapie:

V salonu je možné využít laseru Maestro s CCM sondou od firmy Medicom. Perfektní na Herpes, zklidnění Akné, hojení čerstvých jizev, popáleniny, zklidnění ekzémů.